ANOTHA DAY IN DA SUMMER PARADISE


Ekaks laitatte vähä kesäsen letkeetä musaa soimaan! Älkää ottako ihan tosissaa näit. ;) Hain vaa nopeesti jotain letkeetä, suomalaisia kaikki;)
Ku painat, ni linkki menee Youtubeen.
Ja sitte tietenki kesäkuvia! Nää on Rauman Saharannalta.


Kokeilin tänään, ku oli aikaa, (pääsin puol 11!) shortseja ja päätin, et tarviin kesäks lisää! Onneks mennään luokkaretkel Jumboo shoppailee (ja siin sivus Fazeri makeistehtaalxd) ja sitte Pitbulli keika jälkee viel Helsinkii Linda kaa uudestaa:)


Bandeau Espanjan Bershka, en muuista hintaa, jotai viiden ja kymmenen euron välillä:) Shortsit H&M kymmenen egee ja vyö on Piecesiltä 13 eurolla.
PS. Mulla on nyt ihan sikaruma napakoru, (XD) koska se hoitaa tota napaa hielt ja lialt, ku liikun päivittäin, nii se ärtyy siitä.Kävin kuvailujen lomassa Emmin kanssa syöpöttelemässä! Emmi teki meille noi ihanat salaatit Luwilassa, kun se oli siellä tetissä:)


Lautaset tyhjenty nopeesti, ja sitte vaa rentouduttii hetkeks, ennen ku Emmi jatkoi hommia. ;)


Kävin sitte salaatin syömisen jälkeen Pick ´n Payssa ja ostin parasta purkkaa. ;) Fazerin tyrkisk bebber <3 Sitte menin mummun luo, (tai no se asuu nyt vanhaintalossa) mut iskä ja sen kaveri remppaa jotain tuolla, ni kävin syömässä lohta ja moikkaamassa niitä:)


Sitte menin Lindan luo! Hengattiin siellä hetki (söin taas.. nakkikeittoa, josta Linda ei tykkää. xd) Ja Linda halus jätskiä ja mä jotain smoothieta, joten lähettii kaupunkii:)!

                                                     
Haha, Lindan isoveljen lasit x)

                                                                  
Linda sai jädeä...


...mutta mä en smoothieta! paikallisessa Cafe Salissa oli mansikat loppu, ja mulle ei kelvannu karpalo, (hyi) joten otin ison kaakaon.


Käytiin me shoppailemassakin, ennen kun heitin Lindan Kuntosumppuun ja mopoilin itseni fudiskentälle.


Matkalla jouduin odottamaan ärsyttävää junaa, joka vie vaan jotai tavaroita jonnekki päi. Haluaisin et Raumal olis kans ihmisille oma junaliikenne, mutta ei..


Taustalla paikallista taiteellista silmää nähnyt ovi..
(Monnan futiskentän pukkari)


Taivasteltiin, ku Inka oli palanu!:DDd  Eihän se kivaa kyl oo..


Hyvin menneen pelin (itseni ja joukkueen kannalta!!) jälkeen osa joukkueesta hyppäsi viereiseen lampeen polskimaan. :D
Voitettiin HaPo jotain 5–0 ja voin sanoo, et kauden tähän asti parasta pelaamista iteltä ja koko joukkueelta!Jäin vielä yli tunniks pelin jälkeen juttelemaan Merin kanssa henkeviä, tai ei niin henkeviä. :D Mutta nyt hyvät viikonloput! Huomenna kavereitten kanssa järkätään Euroviisujen kisakatsomo. :D Kannustan Venäjän tai Ruotsin voittoon! ;);)