OLEN LÖYTÄNYT UNELMATYÖNI


Tänään oli eka päivä työelämääntutustumisessa, eli tetissä! Aamu ei olisi voinut paremmin alkaa.. Eka laitan öljyä skootteriin, no heitän avaimet skotun koppaan, joten mulla ei oo kodin eikä pyörän avaimia. Fiksuna tyttönä soitin kuitenkin isille ja anelin apua...... Viisaampana se osasi sanoa, että hae pyörän vara-avain sisältä. Olin varma, etten ehtisi vartissa polkasemaan töihin, mutta aikaa jäi ylikin! Mä siis hain eka kodin vara-avaimen jostain puskasta (??) ja etsin pyörän vara-avaimen käyttööni. Huomenna uusi yritys, jos vaan jätän öljyt laittamatta..
Joka tapauksessa teen galluppia Sanomalehti Länsi-Suomen kesäliitteeseen, ja siihen tulee noin 15 henkilöä ja viisi kysymystä per tyyppi. Olen todellakin löytänyt oikeen alan, musta tulee niin jotain media-alaan liittyvää. Varmaankin toimittaja, mutta valokuvauskin olisi tosi siistiä. Tänään en ehtinyt kameraa mukaan nappaamaan, eli vanhoilla kuvilla jatketaan. Näitä kuvia ei tarvii ottaa vakavasti.. Valokuvaajina ovat toimineet Jasmin ja Emmi:)

(EDIT: 6. huhtikuuta 2017 Mulla on ollut aina myös toisena unelmana kouluttautua personal traineriksi, mutta olen kokenut, että minulla ei ole valmiuksia siihen. Uskoin nuorempana, että minulla ei ole rohkeutta lähteä yrittäjäksi tai tarvittavan hyvää kroppaa toisten opastamiseksi kuntoon – mikä onkin ollut totta – joten unelma on jäänyt taka-alalle. Nykyään unelmanani on hyvinvoiva yhteiskunta, joten tarkoituksenani on edistää terveyttä nyt ja tulevaisuudessa niin ruohonjuuritasolla kuin mediassakin. Olin sitten yrittäjä tai palkkatyöläinen, tulen tekemään kaikkeni, jotta jokainen suomalainen voisi hyvin. Terve mieli terveessä ruumiissa on vain THE JUTTU, jotta jokainen voi alkaa tekemään rakastamiaan asioita ja voimaan entistä paremmin.) 

Personal trainer Tampere
                    

Personal trainer Tampere

Mitä tähä enää lisäämää.

Personal trainer Tampere
Personal trainer Tampere

Huomenna peliin ja kirjottelemaan juttua töihin! En malta odottaa!