YLPPÄREITÄ JA PÄÄTTÄREITÄ


Pient postaust serku ylioppilasjuhlist ja meijä koulun kevätjuhlasta, enne ku lähen juhlistamaa oppivelvollisuude loppumista!!


Aah peruskoulu ohi! ''todistus kädes ja elämä edes''


Milla:)


Santeri:)


Jasmina:)


Keskiarvo ol 9.05, ja sai harrastuneisuudest ja lahjakkuudest stipendi. x) Oon tyytyväine, vaik vitutti vähä, ko oon saanu bilsa (ja maantiedonki) kokeist kymppei ja ysipuolt ja käyttäytyn normaalist ja osottanu aineesee kiinnostust, ni sai vaa ysit niist XD Mut ei voi mitää..


Henna-Riikka, meijä ylioppilas ja mun serkku:)

                                                            
Henu ja sen poikaystävä:)


Roosa-Lotta, mun toine serkku, Henu sisko:)


Ronde oli laittanu ite noi ihanast hiukse!


Mun piti laittaa toi mekko illal, mut sää ei tykänny ideasta.

Ps. kuvien laatu on jotain järkyttävää, ja asia johtuu ehkäpä osiks siitä, et onnistuin kaatamaan ylppäreissä syömääni ihanaa keittoa mekolleni, ja osa keiton nesteestä meni tosiaan kameran salaman alle?? en tajuu miten onnistuin, mut keitto vaa lainehti koska mulla oli nälkä, ni otin paljo:D!!