GLAD YOU CAME!


Jiiihaaaaa! Meikä on ilonen!!!!!!! Mulla on ollu nii ihana päivä, et on pakko jakaa se teidän kanssa! Ensinnäkin, voiko oma syntymäpäivä edes olla surullinen? Vastaus: ei voi!! Täytin sitte vihdoin kuustoista, eikä oo ku enää kaks vuotta autokorttiin sun muihin! Ekana mulla oli tänään kivat juhlat sukulaisten kanssa. Lindaki tuli moikkaamaan mua meille, kun ei olla tosiaan kolmeen viikkoon nähty. Linda lähti siitä sitte apostolin kyydillä kylille, ja mä lähdin samalla kyydillä hetken päästä perään. Noo sitte mulle soitetaan, et takas sieltä, kun mulle oli tullu vielä lisää vieraita. :D No mä sitte kävelin takas kotiin ja juttelin muutaman tunnin vieraiden kanssa, kunnes heki sitte loppuje lopuks lähtivät. :--) Iskä heitti mut takas kylille, ja siellä olinki sitte loppuillan (ja näin Jessicanki, joka oli niiiin ruskee!!) ja lopulta lähdettiin Lindan kanssa tahkoomaan kohti kotejamme. Oli niin ihanaa saada kaks hyvää ystävää takas, ja nyt tajuanki paremmin, mitä ne mulle merkitsee, ku he hetken aikaa olivat poissa. :--) PS. miten oon saanu mun kävelyistä näin ison tekstin??:D Noo, vaik ketää ei kiinnostais, kirjotinpaha vaa, ku on nii hyvä mieli xd. Ihanaa loppukesää kaikille, ja nauttikaa kunnolla helteistä, syökää paljon mansikoita ja muistakaa ystäviänne! Niin mäkin oon aatellut tehdä.


Hyvä meno kaveriiit


Ja sitte paras tuliaine ikinä!! Kiitos, kiitos, kiitos!! Elikkä tollane viiksikoru, jollast oon kattonu kyl netistäki, mut tytö ehti ensi:--)!