HEJSAN – NYT ALKOI ARMOTON RUOTSIN OPISKELEMINEN


Tänään alkoi armoton ruotsin opiskelu! ...katon Täykkäreitä.
Nyt näkee netistä lukion ekan kurssin todistuksen, ja ihan hyvin meni! Oli kymppiä, seiskaa, ysiä ja kasia. Olin muuten eilen kuntoilemassa sh'bamissa ja bodystepissä. Sh'bamin uus ohjelma oli sairaan kiva!:) Mut ennen sitä et pääsin edes Sumppuun, muistin että mun pitää jättää Täykkärit noin kuuden aikaan ehtiäkseni tunnille. No sh'bam alkoki sitte jo viittä vaille kuus, joten sen huomattuani lähin äkkiä ajamaan Sumppuun. Ei siinä mitään, ehdin ihan hyvin, mutta kun olin just syöny, vatsa sattu ihan kauheesti, eikä mul ollu vesipulloakaan mukana. xd Kaiken kruunas viel se, et olin bodystepissä ekaa kertaa enkä osannu mitään. XD Kaikki muut oli jotain kokeneita konkareita, ja mä olin ihan hukassa ja vielä eturivissä... Ihan hyvin meni siis. Mut hauskaa oli kumminkin!


XD ja tänään illalla lisää tuota mahtavaa sarjaa Desperate Housewives!!