VÄHÄN NIIN KUIN KALAN_SILMÄÄJiiihaa!! Tänään tuli postin kotiinkuljetuksella (0e!!) mun pari päivää odottama paketti! Oon nii innoissani tosta, se on just sellanen ku halusinkin. :) Ja toimitus ei maksanu mitään, tuote vaan 289e joten oon erittäin tyytyväinen Konebox.fi:hin. Ja kaikille epäilijöille, en todellakaan oo mikään porvari, joka saa kaiken heti kun pyytää, vaan ton objektiivin eteen kyyristelin kaks viikkoa näiden huonojen polvien kanssa mansikkamaalla! Oon todellaki ton ansainnu, koska jaksoin säästää noita rahoja pari kuukautta. Ja ei, en saanut kahdesta viikosta 289e, vaan paljon enemmän, koska olin ahkera provisiopalkkatyöläinen. xd Huomenna varmaan lisää tosta objektiivista.Tästä päivästä sen verran, että oltiin Lindan kanssa kaupungilla psykologian kokeen jälkeen. Mentiin sen jälkeen meille nettishoppailemaan maihareita, mutta ''niitä oikeita'' ei tuntunu löytyvän.Linda ja mä, kaupungilla taas

Tehtiin smoothieta, joka ei ollu maailman parasta.....
Juotiin kahvia, joka oli maailman parasta.....
No jaa ei kyl ollu, mut pidettiin kuitenkin hauskaa niin kauan kun sitä kesti. :D Mulle tuli siis kiire jalisharkkoihin ja bodypumpiin ja Lindalla uimatreeneihin. Tai no, ei Lindalla mihinkään kiire ollut, mut mä osaan aina jotenki olla muodikkaasti myöhässä..