VIIMEINEN ATERIA, HUONOT KUVAT, HYVÄ PÄIVÄ JA SEURAMun herkkulakkoon ei ennen tätä päivää kuuluneet vohvelit ja pannukakut. Siihen tuli kuitenkin tänään siis muutos, ja pidin tramaattisen ''viimeisen aterian''. Ei se nyt kovin tramaattinen ollut, aamiaisvohveleita mansikoiden ja kokeeseen lukemisen kera. Toteutin tänään mun päiväsuunnitelman, josta jo höpöttelinkin: lenkkeilyä, Skyfallia ja vähän kokeeseen lukemista. Mulla on ekana kokeena ruotsin koe, ja oon yrittänyt panostaa siihen kunnolla.

Kuvat on vähän kehnoja, mutta ne tiivistää tän päivän. Menin muuten eilen jo ennen seitsemää nukkumaan ja heräsinkin jo sitten kuuden jälkeen. :D Oli ainakin rauhallinen sunnuntaiaamu, jos ei muuta.. 

Ärsyttääkö teitä se, että joulua kaupataan jo lokakuussa?? Sillon jo kun tultiin Kreikasta syyslomalla, lentoasemalle oli tuotu joulukuusia..? Mua ärsyttää ainakin, että joulu kaupallistetaan eikä moni muista enää edes sen oikeaa tarkoitusta. Joulu on ihana juhla, ja tykkään kun saa rauhoittua ja viettää aikaa rakkaimpien kanssa, mutta jo lokakuussa? No wayyyy! Joulukuun ekana päivänä sais mun mielestä joulunodotus alkaa. Jos te ootte jotain mieltä, saa kommentoida. x)