AAMUPÄIVÄ KAUPUNGILLA, ILTAPÄIVÄ HALLILLATehtiin tänään mun parhaan kaverini kanssa extemporeherääminen aikasin kaupungille (8.30, xd mut on se lomalla aikasin:D!). Kierrettiin taas kaikki Rauman kaupat läpi, mutta eihän sieltä mitään löytynyt, paitsi uus luentolehtiö vanhan tilalle ja vitamiinipurkki.
Linda osti ihanan pikkumustan Sokoksesta, ja muakin jäi yks peplumtoppi sieltä mietityttään. Kuvia on alempana, jos tulee jotain mielipidettä siitä, kannattaisko toi toppi ostaa vai ei. :) Toisaalta se on kauhee hörhelöpitsimummonverhohökötys, mutta tykkään tosta peplummallista! :D
Ehkä jään kuitenkin odottelemaan tollasen ihan perusvalkosen/mustan peplumin löytymistä, vaikka toi oliski ollu 30 prosentin alennuksessa. Normaalisti toppi olis maksanut 27,95 euroa, mutta nyt sai vielä alennetuista tuotteista S-etukortilla 20 prosenttia pois. Topille olis jääny siis hintaa vain puolet alkuperäisestä.
Shoppailujen ja subin syömisen jälkeen menin kirjastoon. Siellä en kuitenkaan osannut kirjautua tietokoneille, joten tieni vei futishallille. XD Hallilla vietinkin sitten aikaa kahdesta seitsemään.
Oli kyllä kiva päivä hyvässä seurassa!
Kuvat on siis läpällä otettuja!:D


Loppuun lisään vielä kollaasin kännykän kuvista, joita on tullut taas vähän lisää! Jestas, tämä tyttö on kyllä teineillyt muidenkin edestä, nimittäin kyllä peilikuvia löytyy.. Ehkä uusi vuosi ja uudet kujeet, joten lopetan sitten teinipeilienkin ottamisen. :D