TÄS ON KAIKKI MUN KENGÄT

  
Niitä ei ole koskaan liikaa. Tarvitsen uudet, koska... Ei yksi pari nyt tapa. Rakastuin tänään maailman ihanimpiin pareihin. 
Arvaatko jo? Puhun tietenkin kengistä, mun rakkauksista. <3 On laukkutyttöjä ja kenkätyttöjä, ja mä oon ehdottomasti se jälkimmäinen. Kenkiä ei todellakaan ole liikaa, varsinkin jos löytää uudet täydelliset korkkarit! Kokosimpa tänään melkein mun kaikki kengät yhteen ja kuvasin ne. Ei ole paljon tullut otettua kuvia, (jos ei lasketa kuvisprojektiin kuvaamiani hukattuja esineitä..xd) joten nyt tulee siis teemapostausta kengistä. :-)
    

 Mulla on tosiaan 28 paria kenkiä, mutta en viittinyt kaikkein kamalimpia mukaan ottaa, varsinkin kun portaat alko loppua kesken.. :-D Ja jep, noista saappaistakin kamalempia mulla on! Yritin asetella noi kengät siten, että ylhäällä olis mun lempparit ja alhaalla ei_niin_lempparit.


Nää korkkarit on ehdottomasti mun lempparit! Jeffrey Campbellit oikeella ja vasemmalla olevat on Nelly.comista.