KEKKERIT IHA EXTEMPORE


Perjantaina pidettiin pienet kekkerit meillä ihan vaan extempore. Tajusin pimeässä aamulla kello 8.30 Sumpussa odottaessani muita cxworxiläisiä, että meillähän ei ole tänään ketään kotona. Pistin tiedon kiertämään, ja pian vietinkin laatuaikaa parhaiden naisten kanssa. Perjantain hyvän seuran, ruuan, juoman, musiikin, juttujen ja hauskanpidon jälkeen lauantai saapui täydellisenä.
 Lauantaina pääsin vihdoin pelaamaan muutaman päivän tauon jälkeen, viettämään pelireissua mahtavien ihmisten kanssa, pelailemaan korista ja lentopalloa Merin kanssa meidän vuokraamallamme mökillä ja tunnelmoimaan kesää samaisessa paikassa maaseudulla kävellen, grillaten, saunoen, uiden ja soutaen. Lauantai oli säänkin puolesta täydellinen: aurinko laski todella myöhään, joskus sunnuntain puolella.
    Sunnuntaina makoilin vuokramökin sohvalla katsoen Marilyn Monroen tähdittämää leffaa Gentlemen prefer blondes ja sarjaa Iholla. 


Kokkailin perjantaina vähän sapuskaa. Oli kyllä hyvää, vaikkei siltä ehkä näytä. XD


Menossa mukana olivat: Emmi, Eeka, Iona, Jemina, Miika ja Linda. Muut eivät päässeet lyhyen varotusajan takia paikan päälle. 


Hehkeä kollaasi lauantaista.