SYNTTÄRIKUVIA JA STADIN REISSU


Viime viikon aikana on tapahtunut vaikka mitä, ja pieni blogitauko oli ansaittu. Vietin iloisesti syntymäpäiviäni, (jolloin täytin 17 vuotta) kävin Helsingissä viettämässä hauskan viikolopun ja tein töitä. Synttäripäivä meni vähän pilvisessä säässä, mutta sitäkin hauskemmissa tunnelmissa! Vein kakun töihin, joten työkaverit olivat innoissaan, hain viisi kiloa mansikoita mopon kanssa, koska ne maksoivat vaan 15 euroa, ja vietin kivaa aikaa sukulaisten kanssa.

Synttäripäivänä otettuja kuvia:


Kakku puuttuu kuvasta. :-D Sain Lindalta ihanan herkkukorin! Siellä oli muun muassa kiiviä, passionhedelmää ja cashew-pähkinöitä.

Helsingissä otettuja kuvia:

   
Mentiin Helsinkiin Sagan, Emmin ja Lindan kanssa perjantaina. Menin heidän kanssaan eri bussilla, koska pääsin vasta kolmelta. Kun pääsin Kamppiin, ryntäsin tyhjän mahani kanssa (pienen pöndemäisen harhailun jälkeen..) Picnicciin ja söin salaatin siellä, (jonka otin tosiaan vahingossa take away -kohdasta) enkä huomannut ottaa valmiista annoksesta kuvaa. :-D Pelasin puhelimen kanssa koko neljätuntisen matkan Raumalta Helsinkiin, joten akkua oli enää 13 prosenttia. Onneksi se kuitenkin riitti, ja löysin Itiksestä tulevat kaverini ruokailun jälkeen.


          
Matkamme jatkui kaupan kautta Käpylään, missä me jäätiin Lindan kanssa junasta pois. Siellä Anniina ja Tommi jo odottivatkin, eikä meidän tarvinnut lähteä sen enempää seikkailemaan.Käytiin ulkoiluttamassa söpöä Monaa, joka oli kyllä ihanin tuttavuus koko matkalta! Ilta oli tosi mukava. Saga ja Emmikin tulivat kyläilemään, vaikka kuvia ei ole. 


Käytiin Lindan ja Anniinan kanssa lauantaina Mäkissä syömässä, kun Tommilla oli töitä. Söin tollasen Pestosalaatin, joka oli tosi hyvää (vaikkei siltä näytäkään).

     Kun Anniina lähti junalla kohti kotia siskonsa rippijuhlien takia, me lähdettiin katsastamaan Itis. Shoppailtiin siellä niin kauan, kunnes tuli nälkä ja käytiin vetäsemässä Picnicissä mahat täyteen. En ostanut mitään, koska en tarvitse uusia vaatteita tai mitään muutakaan.Vietettiin toinenkin hauska ilta, ja Saga ja Emmi matkustivat taas Käpylään meitä tapaamaan.
     Käytiin sunnuntaina yllättäen taas Picnicissä (joka oli kyllä ainut auki oleva ruokapaikka Kampissa) ennen kotiin matkustamista. Kipaistiin myös hakemaan eväitä kaupasta, ja matka kohti Raumaa sai alkaa. Synttäriviikonloppuni oli vähän erilainen kuin normaalisti, mutta tykkäsin siitä silti. :-)