SEIKKAILU MAKSIMEKON KANSSA METSÄSSÄ


Ajattelin palkita itseni kesätöiden loppumisen kunniaksi (tekosyitä, tekosyitä..) ja ostin Membersin alennuksen avuin ton ihanan Little Mistressin maximekon. 
Normaalisti toi olis maksanu 71,95 euroa, mutta nyt se oli puoleen hintaan. Käytiin Lindan kanssa kuvailemassa järvellä, johon mulla on matkaa noin kolmesataa metriä. Valitettavasti järvessä ei saa uida, koska Rauman juomavesi pumpataan siitä, joten me käytämme järveä lähinnä kuvauspaikkana ja lenkkipolkuna. Otin Lindasta kuvia myös, joten omistan hänelle oman postauksen. Julkaisen sen ens viikon alussa. Hyvää kannattaa odottaa, koska mun mielestä Lindasta tuli aivan upeita kuvia!

     
 Noista kuvista sen verran, et tarkotus oli ''mennä metsään'' hienossa mekossa, paljain jaloin, ilman koruja ja hiukset laittamattomina. Siellä kyllä tuuli niin paljon, ettei hiukset hyvin ois pysyneetkään. :-D Mun mielestä toi mekko&metsä-kontrasti onnistui ihan ookoo.               
   Sain vielä kummeilta rahan lisäksi myöhäisen synttärilahjan, Snö of Swedenin rannekorun.


     
  Toi hassu kolmiosormus tuli Nelly.comista mulle ''synttärilahjaksi'' myös, eli sieltä saa tosiaan synttäreinä seitsemän euron lahjakortin verkkokauppaan käytettäväksi. :-)