CHEEK YLITTI ITSENSÄ – HELSINKISTOORI


Olin siis Jasminilla perjantaina yötä, ja lauantaina ajeltiin Helsinkiin katsomaan Cheekiä. Yövyttiin hotellissa ja mentiin ratikalla konserttia katselemaan. On kyllä pakko kehua: keikka oli aivan järjettömän hyvä!! Ennen Jaren saapumista lavalle noin viiden metrin korkuiselta lakanalta näytettiin video, missä Cheek tuli helikopterilla Helsinkiin, ajoi Audillaan hallille ja valmistautui keikkaan. Keikan videot eivät loppuneet siihen, vaan myöhemmin näytettiin pätkä, jossa Tomi Sipikari ja Jaren kaksoisveli kertoivat Cheekistä pari juttua.


1. Pitihän nyt yks nolo peilikuva iha perinteenki kunniaks ottaa! 2. Hihhei 3. Muutama muukin halus vissiin keikalle


1. Jaaa, kerta kiellon päälle noissa nolouskuvissa 2. #kukamuumuka 3. Iloiset me, peukku ylöös!

Ensimmäinen biisi oli tietenkin Timantit on ikuisia, mitä seurasivat liekit ja hupulliset ihmiset, jotka seisoivat jonoissa lavan molemmin puolin. Laulun aikana suuri lakana levähti alas, ja koko halli repesi huudon määrästä! Lakanan takana oli suuri lava, missä live-bändi jo soitti.


1. Ehdittiin me Sevillassakin kääntymään 2. Timantit on ikusiaaaa! 3. Jeje, Liiga! 4. Siellä Jukka Poika ja Chekkonen halailee

Vierailijoita oli kiitettävä määrä: Jukka Poika, Tasis, Elastinen, Illi, Brädi, Tomi Sipikari, Kaija Koo, Diandra, Jonna, Jari Sillanpää, Jonne Aaron, Eicca Toppinen, Yasmine Yamajako, Lord Est, Redrama, Taikapeili ja Sami Saari.


Avaimet mun kiesiin -kappaleen alussa Cheek ajoi sisään Audinsa kanssa, ja fiittaava nainen tuli hänen kyydissään myös. x) Raketit, erilaiset valot, tulet ja esiintyjät tekivät illasta ikimuistoisen, enkä varmaan kovin nopeasti tuota keikkaa unohda! :-)1. Aamupalalla piti tietenkin santsata 2.3.4. Mentiin sitte vielä Heurekaan, kun Body Worlds -näyttely oli vikaa päivää tänään, ja jonot oli kyllä suuret, mutta näyttely sen arvoinen!