NO NY MENI RAHAT JA SIELU NIIDEN MUKANA


Tässä teille lisää lomakuvia lämpöisestä Espanjasta!:-) Kiirettä on pitänyt, niin oon viettäny aikaa enemmän puhelimen netin kuin tietokoneen netin kanssa. :-/


Noi kaikki muut jutut ostin itelle, paitsi toi suojakuori on Merille.


Noi legginsit makso varmaan jotain kympin verran, ja käytössä ovat olleet.


 Noi lettipantajutut ostin Stradivariuksesta puoliks läpällä, koska eihän sitä koskaan tiedä millon päättä inkkariks ruveta! ;)

 
 Monet on varmaankin jo koulussa tai somessa nähny mun päällä ton farkkuliivin ja collegeneuleen. Tykkään niistä ihan hurjasti! Ne on molemmat kans Stradivariuksesta ja maksoivat jotain 20-30e /kpl.


  Löysin United Colours Of The Benettonin ihanat shortsit vitosella! Ne eivät kuitenkaan ihanina kauaa pysyneet, vaan äiti heitti ne julmasti pesukoneeseen, minkä seurauksena niistä tuli lilat..

   
 Nää Cool Waystä ostetut popot on kans yhet lemppareista tällä hetkellä! Aidon nahkansa takia maksoivat 50 euroa, mutta rahan palamisellehan ei voi mitään, kun kenkäfriikkinä elelee.

   
Löysin laukun Mangosta, ja se oli noin 50 prosentin alennuksessa, joten lähti mukaani 30 eurolla, jos oikein muistan.


  Noi Guard Stayt on siis säärisuojien paikallaan pitämiseks ostettu, ja urheilurintsikat.. No tiiätte varmaan minkä pitämiseks paikallaan. Ei sillä, et mulla jotain paikalla pidettävää ois, mutta mukavat noi urheillessa kyllä on! Maksoivat 27 euroo, kun noi Guard Stayt taas kuus euroo. :-D


Foot Lockerista ostin kuusi paria Niken sukkia. :-D Olivat tarjouksessa, eli maksoivat 15 euroa.


Mun herkkuu...


...ja äidin herkkuu. :-D