ÄIKÄN L JÄI KAHDEN PISTEEN PÄÄHÄN – TERVEYSPIZZAA JA GRILLIRUOKAA RUUAKSI!

   
 Sinne jäi äikän L kahden pisteen päähän.. 
I have no words! 
Lähti 92 pisteenä ja tulis takas 85:nä. <333 Yhteiskuntaoppi jäi kolmen pisteen päähän E:stä ja terveystieto ja ruotsi molemmat kahden pisteen päästä M:stä. Hellou vaan YTL. Enkku oli C, eli sekin meni aivan penkin alle (kuten kaikki muutkin). 
En varmaan pääse edes yliopistoon, joten mut tapaa näillä näkymin Tampereen Siwan kassalta syksyllä. :-D Jos en tosiaan journalismin ja viestinnän ohjelmaan pääse, haen avoimeen yliopistoon ja töitä. Muutto Tampereelle on kuitenkin varmaa! Pääsen VIHDOIN (!!) muuttamaan omaan kotiin. Sitä odotan niin kuin kuuta nousevaa. Ja odotan myös jalkapallon lopettamista (uskokaa tai älkää, olen vihdoin kyllästynyt siihen ja sen vaatimiin aikataulupakotteisiin). Odotan myös fitness-elämäntyylin syventämistä. Tavoitteeni on saada omasta mielestä unelmakroppa itselleni. Sitä pyrin työstämään koko ajan, mutta paremmin alotan projektini syksyllä, kun muutto omaan kotiin tulee ajankohtaiseksi. On paljon helpompi aloittaa lähes kaikki puhtaalta pöydältä, vaikka melko terveellisesti elän nytkin. Näillä ruokamäärillä en kuitenkaan laihdu mihinkään. :-D Tietenkin haluan jo nyt saavutetut lihakset näkyviin. Ja vielä isommiksi.

(EDIT: 26. helmikuuta 2017: Päivitys! Olin vuonna 2015 todella pettynyt kirjoitustuloksiini, mutta loppujen lopuksi enempää en olisi tuolloin ansainnutkaan kehitystasooni nähden. Olen aikuistunut ja muutin Tampereelle syksyllä 2015. En päässyt yliopistoon, joten tein journalismin perusopinnot (25 opintopistettä) avoimessa yliopistossa kiitettävin arvosanoin ja aloitin tammikuussa 2016 Tamperelaisessa työkokeilun. Luin samaan aikaan journalistiikan pääsykokeisiin, tein kahdeksantuntista työpäivää viitenä päivänä viikossa, suoritin avoimen yliopiston opintoja ja kävin salilla aktiivisesti kevään 2016. Olin journalistiikan ja viestinnän valintakokeessa 16. varasijalla. Sain jatkaa Tamperelaisessa kesätyöntekijänä, ja työputki on jatkunut niin pitkään, että maaliskuussa 2017 olen työskennellyt paikallislehdessä 14 kuukautta putkeen ilman normaaleja loma-aikoja. Taitto-, valokuvaus- ja kirjoitustyöni päättyy kaupunkilehdessä 24. maaliskuuta 2017, ja sitten on hetki aikaa hengähtää. Lähden tuolloin kahden viikon ajaksi lomailemaan Los Angelesiin!! Toteutan unelmani Yhdysvaltoihin matkustamisesta. :) Työni jatkuu Tamperelaisessa taas toukokuun viimeisellä viikolla päättyen elokuussa 2017. Aion kouluttautua syksyllä personal traineriksi, joten journalistiura saa jäädä ainakin hetkeksi taka-alalle. Pyrin nykyään syömään mahdollisimman luonnonmukaisesti ja terveellisesti ja välttämään tehotuotettua ja prosessoitua ruokaa. Yritän minimoida myös kemikaalien ja myrkkyjen keräytymistä kehoon.)

Muuutta! Palataan vuoteen 2015:


Personal trainer Tampere

Käytiin Emmin, Jessican ja Jasminin kanssa hakemassa pientä grillattavaa kaupasta. 


Personal trainer Tampere
Personal trainer Tampere
Personal trainer Tampere
Personal trainer Tampere

Uunissa kypsennetyt bataatit, guacamole ja kana = nammmm

Personal trainer Tampere
Personal trainer Tampere
  
 Oltiin ensin Jessicalla, mutta vaihdettiin paikkaa Jasminille. Illalla tulin Äyhöjärven kautta takaisin, ja oli pakko ikuistaa kiva maisema.

Personal trainer Tampere

Tein tänään terveyspizzaa ruuaksi! Pohjaan laitoin vaan kolme valkuaista. (Vaahdotin vaan ja heitin pellille!) Päälle laitoin kanaa, ananasta, valkosipulia, oreganoa, pizzamaustetta ja alimmaiseksi ketsuppia. On lähes yhtä hyvää kuin normaali pizza ja paljon helpommin! :-)