ELÄTKÖ VAI OLETKO ELOSSA? – PARANNA ELÄMÄNLAATUASI JO PIENELLÄ MUUTOKSELLA

personal trainer tampere
Mieti hetki elämääsi. Miten tavallinen päiväsi alkaa? Oletko täynnä virtaa ja lähdet into piukassa elämään uutta päivää kuin annettuna lahjana vai tuleeko uusi aamu tylsänä, harmaana ja itsestäänselvänä? Jos aamun ensimmäiset hetket ovat kaukana riemunkiljahduksista, voi olla järkevää pohtia, mitä tekee herätessä silmien avautumisen jälkeen. Avaako somen, tarkistaako sähköpostit, ryntääkö suorittamaan aamutoimia vai ottaisiko hetken vain ihan itselleen?

Asennoitumisella on SUURI merkitys jokapäiväisen elämän yleiseen fiilikseen. On ihanaa aloittaa päivä, kun on kiitollinen olemassaolosta...personal trainer tampere
…tai ehkä pitäisi käyttää sanan olemassalo sijaan sanaa elämä, koska olemassaolo ei kerro siitä, ELÄÄKÖ oikeasti, vai onko vain olemassa.
personal trainer tampere
Koen, että ihminen on sitä kiitollisempi, onnellisempi, positiivisempi, rakkaudentäyteisempi, hyväksyvämpi, arvostavampi, hauskempi, iloisempi, tyydyttyneempi, täyttyneempi ja inspiroituneempi, mitä enemmän hänen elämässään on upeita ihmissuhteita ja mahdollisuuksia toteuttaa omia intohimoja. (Asiaa tukevat hyvinvoinnin eri osa-alueet: nautittu ravinto sopii yksilölle ja on suurimmilta osin terveellistä, mieli on tasapainossa ja arjessa on tarpeeksi kuormittavaa liikuntaa ja palauttavaa tekemistä ja unta.)
personal trainer tampere
Yksi suurimmista positiivisia tunteita aiheuttavista asioista elämässä on kuitenkin itsensä toteuttaminen niin työssä kuin vapaa-ajalla. Olen loistava esimerkki siitä, miten työpaikan vaihtaminen suurimman intohimon toteuttamiseen yrittäjänä paransi elämänlaatuani huomattavan paljon.
Ennen työskentelin toimittaja-taittaja-valokuvaajana. Pidin työstäni, mutta en saanut toteuttaa siinä täydellisesti omaa unelmaani ja visiotani. Yhtenä unelmanani on yhteiskunta, jossa jokainen on onnellinen, voi hyvin ja nauttii elämästä. Toimittajana sain vaikuttaa tietyllä tasolla ihmisten hyvinvointiin, mutta minulle se ei riittänyt. 
personal trainer tampere
Haluan auttaa ihmisiä käytännössä ja hyödyntää omia vahvuuksiani terveyden, elämäntapamuutoksen, lihasmassan kasvatuksen, laihdutuksen ja kiinteytymisen asiantuntijana. Kouluttauduin siis auktorisoiduksi personal traineriksi ja perustin yrityksen, ja nykyään saan auttaa ihmisiä voimaan paremmin ja nähdä itse muutoksen heidän olossaan!
personal trainer tampere
Olen niiin onnellinen, kun olen uskaltanut lähteä toteuttamaan unelmaani personal trainerin työstä. On erittäin tärkeää huomioida ihmisen hyvinvointi kokonaisvaltaisesti, ja tämän vuoksi haluan tehdä työtä vapaasti yrittäjänä: voin varmistaa, että sekä mielen että kehon hyvinvointi ovat tasapainossa. 
personal trainer tampere
En olisi uskaltanut hypätä tyhjän päälle yrittämään vielä vuosia sitten, mutta työskennellessäni toimittajana itseluottamukseni kasvoi, (kiitos Tamperelainen kaikesta!) ja pääsen vihdoinkin tekemään unelmaduuniani. Toivon, että jokaisella olisi tällainen into työhön kuin minulla, koska meikän työaamut alkavat hymyssä suin. Ja miksi pitäisi vähätellä jo kliseeksikin muodostunutta kiitollisuuden merkitystä? Olen superkiitollinen, että saan vihdoinkin tehdä sitä asiaa, mikä saa minut heräämään joka aamu iloisena uudesta päivästä.personal trainer tampere
En nyt sano, että jokaisen pitäisi vaihtaa alaa tai irtisanoutua työpaikastaan, vaikka jokainen päivä ei olisikaan "pelkkää samppanjaa". Jokainen tekstin lukenut on kuitenkin jo niin etuoikeutettu, (esimerkiksi tekninen ja psyykkinen mahdollisuus lukemiseen ja itsensä kehittämiseen) että aamuisin voi pohdiskella muutamaa kiitollisuutta aiheuttavaa asiaa elämässä ja tuntea hyvää oloa. Niinkin pieni muutos kuin pienen kiitollisuushetken ottaminen osaksi aamurutiineja voi parantaa elämänlaatua merkittävästi. Positiivinen asennoituminen antaa paljon! 😇

Loistavia aamunaloituksia just sulle ja huippukivaa päivänjatkoa! 😊
personal trainer tampere
Valmistuin auktorisoiduksi personal traineriksi hetki sitten, ja tekstin kuvat ovat osa juhlahumua. Jos haluat saavuttaa tavoitteesi, ota minuun yhteyttä tästä painamalla sähköpostitse tai puhelimitse 044 254 1556. Ollaan yhteyksissä! 😊
personal trainer tampere
Kurkkaa myös optimismin tutkitut hyödyt ja miten lisätä positiivisia tunteita elämään

Muista myös somet!
Ota seuraukseen Instagram-YouTube- ja Facebook-sivuni, ja pysyt perillä parhaista vinkeistä liittyen hyvinvointiin, terveyteen, ravitsemukseen ja liikuntaan.