HEMMOTTELE ITSEÄSI SUKLAISELLA TERVEYSHERKULLA – MUKANA ANTIOKSIDANTTEJA, KIVENNÄISAINEITA, VITAMIINEJA, KUITUJA, HYVÄLAATUISTA RASVAA...

personal trainer tampere
Tamperelaisen personal trainer, hyvinvointivalmentaja ja ravintoasiantuntija Sonja Sivosen "Sonjan H-hetket -videosarja" keskittyy terveyttä ja hyvinvointia edistävien erilaisten asioiden, ilmiöiden, ruokien ja liikuntamuotojen esittelyyn! 
Tällä kertaa aiheena on suklainen terveysherkku, avokado-raakakaakaojauhe-banaani-koivusokerimousse/jäätelö, joka ravitsee kehoa muun muassa antioksidanttien, hyvälaatuisten rasvojen, kivennäisaineiden, vitamiinien ja kuitujen kautta.
personal trainer tampere
personal trainer tampere
 Kurkkaa videolta herkullinen ja helppo resepti ja nauti elämästä!😋

Olen Sonja Sivonen, tamperelainen auktorisoitu personal trainer, hyvinvointivalmentaja ja ravintoasiantuntija, jonka unelmana on, että jokainen voi hyvin, on onnellinen ja nauttii elämästä täysillä.😊
Ota rohkeasti yhteyttä, jos etävalmennus tai tamperelaisen hyvinvointivalmentajan, ravintoasiantuntijan ja auktorisoidun personal trainerin ottaminen tuntuu hyvinvointia kohentavalta ratkaisulta.
personal trainer tampere
#gooddayforyou #live100 #nautitäysillä 😎