NÄIN VOIT OLLA ONNELLINEN, LAIHTUA, KIINTEYTYÄ, POLTTAA RASVAA JA KASVATTAA LIHASMASSAA SAMAAN AIKAAN... – SYITÄ PALKATA AUKTORISOITU PERSONAL TRAINER

personal trainer tampere
Onnittelut ja kiitos sinulle, jos tulit sivuille otsikon aiheiden perusteella. Pyrin herättämään sillä huomion, jotta voit parantaa elämänlaatuasi edes hitusen kehittämällä itseäsi tekstieni avulla. Voit lukea arvojen mukaan elämisestä ja elämänmuutoksen aloittamisesta lisää täältä. Kerron sinulle myös täällä rasvanpoltosta ja lihasmassan kasvattamisesta samaan aikaan. Ollaksesi onnellinen kannattaa päästä eroon tunnelukoista. Olen kirjoittanut myös loman ja taukojen vaikutuksesta ihmiseen.
Tulevassa tekstissä kerron ajatuksiani muun muassa hyvinvoinnin saavuttamisesta ja sen taustalla olevista asioista. Elämää ei tarvitse ottaa niin vakavasti – asenne ratkaisee!
Loistavaa päivää, mukavia lukuhetkiä ja hyvää oloa sinne!😇
personal trainer tampere

Hyvinvointi tullee muun muassa itsensä hyväksymisestä

Otsikon listaa voisi jatkaa loputtomiin. Onko ihminen koskaan tyytyväinen siihen, mitä on, jos ei hyväksy nykyistä elämäntilannettaan, oloaan tai ulkomuotoaan? Ihminen on riittämätön, ja kaikkeen ei tarvitse pystyä. Onkin kannattavaa löytää elämässä tasapaino itsekurin ja armollisuuden välillä. On kuitenkin järkevää kehittää itseään kohti parempaa, jos tulevaisuuden parempi minä tuo elämään lisää hyvinvointia. 

Kartoita nykytilanne ja aseta itsellesi sopiva tavoite

Muutos voi lähteä siitä, että kartoittaa nykytilanteen ja sen, mitä oikeasti haluaa tulevaisuudelta. Onko laihduttamistavoitteen taustalla halu mahtua bikineihin, näyttää hyvältä bikineissä tai loistava fiilis bikineissä? Kaikki nämä tavoitteet ovat hyväksyttäviä ja ihmiselle luontaisia toiveita, ja niiden taustalla saattaa olla syvempi inhimillinen tarve. Tuota laajaa aihealuetta en tässä lähde avaamaan enempää. Esimerkiksi laihdutus on järkevä ottaa tavoitteeksi, jos ihminen kokee sen tuovan hyvinvointia itselleen, ja se on joissakin tapauksissa ehdottoman tärkeää – jo viidenkin prosentin painonlasku vaikuttaa esimerkiksi riskiin sairastua tyypin 2 diabetekseen.
personal trainer tampere

Mitä jos kesäkuntohaave muuttaakin loppuelämän suunnan?

Kesä tulla jolkottaa, mutta kesäkunto on jäämässä haaveeksi? Mitä jos kesäkunto kestäisikin koko loppuelämän? Mitä jos voisit avata silmäsi joka aamu täynnä virtaa iloisena uudesta päivästä ja katsoen itseäsi peilistä tyytyväisenä? On tärkeää hyväksyä itsensä juuri sellaisena kuin on, ja ulkonäön ja sisäisen fiiliksen parantaminen voivat tuoda merkittävästi lisää hyvää oloa elämään. 
personal trainer tampere

Elämänlaadusta luopumatta voi päästä tavoitteisiin – tuloksia ei tarvitse saada aikaan omin voimin

Miksi palkkaan auktorisoidun personal trainerin, hyvinvointivalmentajan ja ravintoasiantuntijan Tampereelta? Sopiiko personal training minulle? Nämä asiat voivat tulla mieleen, jos oma peilikuva ja olotila eivät aina miellytä. Syitä palkata auktorisoitu personal trainer on erittäin paljon. Auktorisoiduksi personal traineriksi kouluttautunut valmentaja takaa tutkimustietoon perustuvaa tuloksellista valmennusta, joka tuo kokonaisvaltaista hyvinvointia. Valmennuksessa huomioidaan sekä mielen että kehon terveys. Personal training on oikea ratkaisu, jos jokin alla olevista kuulostaa hyvältä.

Miksi palkkaan koulutetun ja auktorisoidun personal trainerin?

 • saan varmasti laadukasta, tuloksellista ja turvallista valmennusta
 • haluan olla onnellinen, kiitollinen ja iloinen
 • haluan jaksaa ja voida hyvin
 • haluan olla terve nyt ja tulevaisuudessa 
 • arvostan terveyttäni, läheisiäni ja hyvinvointiani enemmän kuin rahaa
 • haluan saavuttaa paremman lihastasapainon, ryhdin, liikkuvuuden tai lihashermotuksen
 • haluan vahvistaa luustoa, kiihdyttää aineenvaihduntaa tai purkaa stressiä
 • haluan kehittää hapenkuljetuselimistön kuntoa, lihaskestävyyttä tai maksimivoimaa
 • haluan suorittaa lihaskunto- ja lihashuoltoliikkeiden tekniikat oikein, jotta niistä on hyötyä
 • haluan vähentää loukkaantumisriskiä, jotta voin nauttia elämästä koko ajan
 • haluan tehdä rakastamiani asioita kivuitta ja pidentää elinikääni
 • haluan laihtua, kiinteytyä, kasvattaa lihasmassaa tai tehdä elämäntaparemontin
 • haluan ratkaista mahdollisen ongelmani liittyen syömiseen, liikuntaan tai ulkonäköön
 • haluan oppia uutta ja kehittyä tai
 • haluan nauttia liikunnan ilosta ja ravitsemuksesta ja niiden upeista seurauksistapersonal trainer tampere

Olen Sonja Sivonen, auktorisoitu personal trainer, hyvinvointivalmentaja ja ravintoasiantuntija, jonka unelmana on, että jokainen voi hyvin ja on onnellinen. ☺️ 

Teen ravintovalmennusta, lihaskunto-, liikkuvuus-, venyttely- ja tekniikkaohjauksia ja harjoitusohjelmia, joita saa ostettua paketteina tai erikseen. Tutkittuun tietoon perustuva valmennukseni on tuloksellista, ja siinä huomioidaan kokonaisvaltaisesti kehon ja mielen hyvinvointi. Toimin Tampereen joukkoliikenteen kattamalla alueella ja teen etävalmennuksia. Ota rohkeasti yhteyttä, jos haluat parantaa elämänlaatuasi!
personal trainer tampere

Tee valinta paremmasta olosta ja varaa ilmainen alkukartoitustapaaminen:

sivonensonja@gmail.com tai 044 254 1556. 
Ollaan yhteyksissä!😊
Voit seurata somessa:
Facebook: Personal trainer Sonja Sivonen
Instagram: @sonjasivonen

Voit kurkata lisää meininkiä tekstissä vilisevien kuvien ottamispäivästä: